Si brilla, molt millor!

18 maig, 2017 - Tendències




PER QUÈ ENS AGRADA TANT TOT EL QUE BRILLA?

Des d’èpoques immemorials, els humans ens sentim atrets pels objectes brillants com metalls i pedres precioses, miralls, etc… A la nostra cultura són signe d’elegància, qualitat, luxe i riquesa. El fet de posseir joies, cotxes amb acabats brillants ens fa sentir bé.

Però aleshores, per què segons un estudi realitzat per la Universitat de Houston van poder observar que els nens petits es posaven a la boca objectes brillants abans que objectes opacs? Ells no entenen de riquesa ni poder.

Doncs sembla que aquesta atracció té el seu origen en els nostres instints més bàsics, en concret, a la nostra atracció natural a l’aigual. La humanitat ha anat evolucionant i amb ella els objectes símbol del poder, i encara que avui en dia la gent associï la riquesa i la ostentació als objectes brillants, els nostres avantpassats ho associaven a l’aigua, per ser un bé molt preuat i posseir-la era símbol de luxe i benestar.

HOW TO WEAR

A les nenes els agraden les peces brillants i no perquè siguin les millors o les més boniques sinó senzillament perquè brillen.

La roba i accessoris metal·litzats i brillants són una tendència que no deixa d’estar de moda i que realment ajuda a realçar un estilisme per una festa o esdeveniment important. Aquesta tendència segueix fort tant per vestir de nit com de dia, i tant en moda adulta com infantil.

La roba més discreta i minimalista és la més adequada per evitar sobrecarregar un look. Podem combinar la roba més brillant amb tons més apagats i neutres per no caure en excés de brill, sobretot en infantil, aconseguint així un resultat molt més elegant.

Els tons rosats, verds, daurats i platejats són un must aquesta temporada i a Cóndor et proposem la jaqueta llarga i mitjons a joc en color rosa empolsat i verd sec que pots aconseguir a la botiga online i botigues Cóndor ara amb descompte.

Els vostres petits tresors brillaran encara més del que fan habitualment. 😉





Imatges 080 Barcelona Fashion

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories

Publicacions recents

Tags