No podeu fer una nova comanda des del vostre país United States

ENVIAMENTS

Les comandes es processen i envien dins de les 24/48 hores després de la recepció de la confirmació de pagament, excepte en les comandes rebudes en cap de setmana i dies festius.

Les empreses de missatgeria encarregades dels enviaments són les següents:

- Espanya i Portugal (Excepte Canàries, Ceuta i Melilla). L'empresa de missatgeria encarregada de l'enviament és MRW. Despeses d'enviament de 5€ per comanda. Per comandes superiors a 60€ les despeses d'enviament són gratuïtes. 

- Canàries, Ceuta i Melilla. L'empresa de missatgeria encarregada de l'enviament és CORREOS. Les despeses d'enviament són de 20€ per comanda. Per comandes superiors a 100€, les despeses d'enviament són gratuïtes.

- Països de la UE (Excepte Espanya i Portugal). L'empresa de missatgeria encarregada de l'enviament és UPS. Les despeses d'enviament són de 8,5€ per comanda. Per comandes superiors a 100€, les despeses d'enviament són gratuïtes.

- Suïssa, Noruega i Mònaco. L'empresa de missatgeria encarregada de l'enviament és UPS. Les despeses d'enviament són de 19,50€ per comanda. Per comandes superiors a 100€, les despeses d'enviament són gratuïtes.

Pot fer el seguiment de la seva comanda mitjançant el seu compte d'usuari.

Les despeses d'enviament inclouen la manipulació, empaquetat i enviament. En cas de realitzar dues comandes diferents haurà les despeses d'enviament s'aplicaran a cadascuna de les comandes. 

ENTREGUES A BOTIGA

Els enviaments a botigues (Albacete, Alicante, Arenys de Mar, Barcelona, Bilbao, Córdoba, Donosti-San Sebastián, Huelva, Madrid, València i Saragossa) són gratuïts.

Les reserves a botiga es confirmaran en un període màxim de 2 dies laborables. En el cas que algún producte no estigui disponible a la botiga seleccionada, s'oferiran diferents opcions aternatives. Una vegada es comuniqui que la reserva està disponible a la botiga es guardarà durant 2 dies i si no es recull la botiga anularà la reserva. Els pagaments s'hauran de realitzar a la botiga quan es vagi a recollir la reserva.  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CANVIS

A botigues Cóndor

Els articles es poden canviar per una altre talla o color a les nostres botigues Cóndor de Albacete, Alacant, Bilbao, Huelva, Madrid, Saragossa, Valencia i Vigo. És imprescindible adjuntar una còpia de la comanda al realitzar el canvi. El termini per realitzar canvis és de 30 dies naturals des de la recepció de la compra. Pot consultar la ubicació de les nostres botigues en el següent enllaç: http://condor.es/retail.asp


A botiga on-line

Per sol·licitar un canvi on-line s'ha de realitzar una nova comanda amb les talles o colors correctes i sol·licitar a shop@condor.es la recollida gratuïta dels articles a retornar. És imprescindible retornar-ho en l'embalatge original i adjuntar una còpia de la comanda dins la devolució. El termini per realizar canvis és de 30 dies naturals des de la recepció de la compra.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DEVOLUCIONS

A botigues Cóndor

Les devolucions dels articles es poden realitzar en qualsevol de les nostres botigues Cóndor (Albacete, Alicante, Bilbao, Córdoba, Donosti-San Sebastián, Huelva, Madrid, València i Saragossa). Les botigues actuen només com a receptores de la comanda i no abonaran cap import. Abans d'entregar la devolució a la botiga, haurà d'enviar un correu a shop@condor.es indicant el número de comanda i la botiga on deixarà la devolució. Una vegada rebuda la devolució en el nostre magatzem central, un procés que pot durar entre 1 o 2 setmanes, s'abonarà al client l'import retornat amb el mateix mètode de pagament  amb el que es va realitzar la comanda.  És imprescindible retornar-ho en l'embalatge original i adjuntar una còpia de la comanda dins la devolució. Pot consultar la ubicació de les nostres botigues en el seüent enllaç: http://www.condor.es/retail.asp . El termini per realitzar devolucions és de 30 dies naturals des de la recepció de la compra.


A la botiga on-line

Les devolucions que es vulguin realitzar des de la botiga on-line amb recollida en el domicili s'hauran de realitzar per e-mail a: shop@condor.es . En el correu és imprescindible indicar el número de comanda que es desitja retornar, així com un telèfon de contacte, adreça de recollida i un horari de recollida de preferència. En el termini màxim d'una setmana un missatger passarà pel seu domicili a recollir la comanda de forma totalmente gratuïta. Una vegada rebuda la devolució a les nostres oficines centrals s'abonarà al client l'import retornat amb els mateix mètode de pagament amb el que es va realitzar la comanda.  És imprescindible retornar-ho en l'embalatge original i adjuntar una còpia de la comanda dins la devolució. El termini per realitzar devolucions és de 30 dies naturals des de la recepció de la compra.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cóndor se reserva el dret de rebutjar devolucions comunicades o enviades fora del termini fixat, o de articles que no es retornen en les mateixes condicions amb les que es van rebre.

No dubti a posarse en contacte amb nosaltre si té qualsevol dubte: shop@condor.es  Estarem encantats d'ajudar-lo!