Warning: preg_match(): Unknown modifier '2' in /home/vhosts/users/condor.es/webdocs/http/tienda/classes/controller/FrontController.php on line 1247
Preguntes freqüents - Condor

No podeu fer una nova comanda des del vostre país United States

Preguntes Freqüents

CANVIS

A botigues Cóndor

Els artícles es poden canviar de talla o color a les nostres botigues Cóndor de Barcelona, València o Madrid.  És imprescindible retornar-ho en l'embalatge original i adjuntar una còpia de la sol·licitud de devolució que pot descarregar-se desde el compte d'usuari de la botiga on-line. El termini per realitzar canvis és de màxim 30 dies naturals desde la recepció de la comanda. Pot consultar la ubicació de les nostres botigues a: http://www.condor.es/tiendas/

A la botiga on-line

Per sol·licitar canvis on-line ha de realitzar una nova comanda amb els nous colors o talles i sol·licitar la recollida dels artícles a retornar mitjançant el compte d'usuari de la botiga on-line. Les recollides son totalment gratuïtes, és imprescindible retornar els artícles en l'embalatge original i adjuntar una copia de la comanda dins el paquet. El termini per realitzar canvis és de màxim 30 dies naturals desde la recepció de la comanda.

 

DEVOLUCIONS

A botigues Cóndor

Les devolucions dels artícles es poden realitzar a qualsevol de les nostres botigues (Albacete, Alicante, Alzira, Barcelona, Boadilla de Monte, Gandía, Girona, Huelva, Madrid, Melilla, Valencia, Vigo o Zaragoza). Les botigues solsament actuen com a receptores de la comanda i no abonaran cap import. Abans d'entregar la devolució a la botiga, haurà d'omplir la sol·licitud de devolució que podrà descarregar-se del seu compte d'usuari. Un cop rebuda la devolució al nostre magatzem central, un procés que pot durar entre 1 o 2 setmanes, se li abonarà l'import íntegre retornat en el mateix mètode de pagament amb el que es va realitzar la comanda.  És imprescindible retornar els artícles dins l'embalatge original i adjunta una còpia del document de devolució. Pot consultar la ubicació de les nostres botigues a: http://www.condor.es/tiendas/   El termini per realitzar devoluicions és de màxim 30 dies naturals desde la recepció de la comanda.

 

A la botiga on-line

Les devolucions que es vulguin realitzar a través de la botiga on-line amb recollida al domicili hauran de realitzar-se a través de la sol·licitud de devolució que trobarà al seu compte d'usuari. En el plaç màxim d'una setmana, un missatger passarà a recollir pel seu domicili la comanda de forma totalment gratuïta. Un cop rebuda la devolució a les nostres oficines centrals, se li abonarà l'import íntegre de la devolució amb el mateix mètode de pagamant que va utilitzar per a realitzar la comanda. El termini per realitzar devolucions és de màxim 30 dies naturals desde la recepció de la comanda.

Cóndor es reserva el dret de rebutjar devolucions comunicaddes o enviades fora del termini fixat o que no es trobin en les mateixes condicions amb les que es van enviar.

Per a realitzar consultes pot contactar amb nostres a: shop@condor.es Estarem encantats d'ajudar-lo!