Leotards per nadó amb tirants | Cóndor Botiga Online

LEOTARDS AMB TIRANTS

Hi ha 41 productes.

Veient 1-20 de 41 articles(s)
Obrir FAQS Tancar FAQS

Preguntes freqüents

  • Quina talla he d'escollir?
    Pots veure la guia de talles específica de cada producte dins lla fitxa del producte. Si tens algun dubte, escriu-nos un email: shop@condor.es
  • Puc fer una devolució?
    Les devolucions són de franc per Espanya provincia i Balears. Pots sol·licitar una devolució mitjançant l'apartat de devolucions del teu compte o enviant un email a: shop@condor.es
  • Per què no puc comprar des del meu país?
    La nostra botiga en línia només ven dins de la Unió Europea, aquest procés de geolocalització automàtic de vegades pot donar algun error. Si sou a Espanya, o qualsevol país de la UE, intenteu seguir aquests passos: - Accediu a la nostra botiga online des d'un altre ordinador diferent. - Si està connectat a un WIFI, canvii a dades. Si aquestes dues opcions no solucionen el problema, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres: shop@condor.es
  • Per què els productes de perlé o llana tenen una mida diferent?
    Respecte a la diferència de mida a les peces de punt com als leotards o mitjons és degut a un tema d'aparença i no de capacitat. Aquests productes tenen una capacitat final revisada pel nostre departament de fabricació i qualitat, però l'aspecte dels leotards i mitjons, depenent de la matèria i del temps que faci que s'han fabricat, pot fer que siguin d'aparença molt diferent. Per exemple, si heu comprat uns leotards d'un color que els teníem emmagatzemats des de fa més temps, els leotards tindran un aspecte força més petit. Perquè la lycra que contenen, un cop planxats a la nostra fàbrica, va encongint amb el pas del temps. És un encongiment natural.
  • ¿Per qué he de donar el meu DNI?
    El DNI ens ajuda a identificar als clients per aplicar-los promocions personalitzades tant a la botiga online com a botigues físiques. A més, així ens permet emetre factures en cas que el client ho soliciti.
Leotards amb tirants elàstics, tot en una peça! És la novetat a la col·lecció Tardor-Hivern Còndor per a nadons que ens arriba com a tendència des del nord d'Europa. Còmodes, resistents i aptes per a pells sensibles, fins i tot per a nadons. Els seus tirants permeten que el nen es mogui lliurement. A més, el seu aire retro tan original els fa molt portables i combinen amb infinitat de looks. Poden vestir-los com si fos un pantalonet, amb la camisa, samarreta o jersei per dins i, per...Llegir més

Leotards amb tirants elàstics, tot en una peça! És la novetat a la col·lecció Tardor-Hivern Còndor per a nadons que ens arriba com a tendència des del nord d'Europa.

Còmodes, resistents i aptes per a pells sensibles, fins i tot per a nadons. Els seus tirants permeten que el nen es mogui lliurement. A més, el seu aire retro tan original els fa molt portables i combinen amb infinitat de looks. Poden vestir-los com si fos un pantalonet, amb la camisa, samarreta o jersei per dins i, per descomptat, també com uns leotards clàssics.

Pots triar entre els leotards amb tirants en cotó o en barreja de llana per als dies més freds d'hivern. També tens l'opció de leggings amb llana. Els seus tirants no estrenyen ni cauen, són molt còmodes per adaptar-se als moviments dels nostres exploradors!


En Còndor tenim cura dels peus dels més petits des de 1898. Visita la nostra botiga online i compra tot el que necessites en calceteria. Deixa't inspirar per la nostra col · lecció de mitjons i leotards per a nadons, nens i nenes. Fabricada en materials de gran qualitat a la nostra fàbrica a Espanya recolzant el Slow Fashion, així com el respecte pel medi ambient i les persones. Totes les nostres peces porten el segell OEKO-TEX, que certifica que són peces tèxtils de confiança.

Les diferents col·leccions Còndor no són independents unes de les altres, sinó que estan dissenyades per poder combinar-les entre si i aconseguir aquest look coordinat que tant ens agrada. És a dir, podràs combinar els teus mitjons i leotards amb les jaquetes de punt babau, les peces de punt per a nadó com jerseis, jaquetes, abrics, culottes, vestits, granotes pantalons, etc ... i els complements d'hivern de gorres, guants i bufandes, ja que totes les col·leccions mantenen la mateixa gamma de colorit. Ningú al mercat t'ofereix tants colors!

Si tens dubtes en el procés de compra, pots posar-te en contacte amb nosaltres i solucionarem tots els teus dubtes. Tens alguna botiga Cóndor propera? ¡Realitza l'enviament a la botiga i estalvia't les despeses! Vols acumular punts amb les teves compres? Dóna't d'alta en el Club Còndor, i més de rebre un regal per l'aniversari dels teus fills, rebràs xecs regal per les teves compres.

Consulta tota la informació sobre composició i cures en la fitxa del producte. Compra ara a la nostra botiga en línia i rep-en 1-2 dies perquè no hagis d'esperar més del que realment necessari per estrenar tot el que has comprat. 'Enviaments gratis per a comandes superiors a 60 €! I si sou molts a casa, pots aprofitar els nostres descomptes per a famílies nombroses. A més, t'oferim devolucions gratuïtes perquè compris amb total tranquil·litat. ¡Còndor, un món de color a un sol clic!

Llegir menys