Mitjons, Leotardo i Jaquetes uniforme col·legi | Cóndor Botiga Online

MITJONS ESPECIAL ESCOLA

Hi ha 62 productes.

Veient 1-20 de 62 articles(s)
Compra Mitjons curts cotó elástic BLANC en la tienda online Condor. Fabricado en España. Visita la sección MITJONS ESPECIAL ESCOLA donde encontrarás más colores y productos que seguro que te enamorarán. Te invitamos a darte una vuelta por nuestra tienda online.

Mitjons curts cotó elástic BLANC

Compra Mitjons curts cotó elástic NEGRE en la tienda online Condor. Fabricado en España. Visita la sección MITJONS ESPECIAL ESCOLA donde encontrarás más colores y productos que seguro que te enamorarán. Te invitamos a darte una vuelta por nuestra tienda online.

Mitjons curts cotó elástic NEGRE

Compra Mitjons curts punt llis BLANC en la tienda online Condor. Fabricado en España. Visita la sección MITJONS ESPECIAL ESCOLA donde encontrarás más colores y productos que seguro que te enamorarán. Te invitamos a darte una vuelta por nuestra tienda online.

Mitjons curts punt llis BLANC

Compra Mitjons curts punt llis CAVA en la tienda online Condor. Fabricado en España. Visita la sección MITJONS ESPECIAL ESCOLA donde encontrarás más colores y productos que seguro que te enamorarán. Te invitamos a darte una vuelta por nuestra tienda online.

Mitjons curts punt llis CAVA

Compra Mitjons curts punt llis LLI en la tienda online Condor. Fabricado en España. Visita la sección MITJONS ESPECIAL ESCOLA donde encontrarás más colores y productos que seguro que te enamorarán. Te invitamos a darte una vuelta por nuestra tienda online.

Mitjons curts punt llis LLI

Compra Mitjons curts punt llis NEGRE en la tienda online Condor. Fabricado en España. Visita la sección MITJONS ESPECIAL ESCOLA donde encontrarás más colores y productos que seguro que te enamorarán. Te invitamos a darte una vuelta por nuestra tienda online.

Mitjons curts punt llis NEGRE

Compra Mitjons curts cotó elàstic BORGONYA en la tienda online Condor. Fabricado en España. Visita la sección MITJONS ESPECIAL ESCOLA donde encontrarás más colores y productos que seguro que te enamorarán. Te invitamos a darte una vuelta por nuestra tienda online.

Mitjons curts cotó elàstic BORGONYA

Compra Mitjons curts cotó elàstic MARRO en la tienda online Condor. Fabricado en España. Visita la sección MITJONS ESPECIAL ESCOLA donde encontrarás más colores y productos que seguro que te enamorarán. Te invitamos a darte una vuelta por nuestra tienda online.

Mitjons curts cotó elàstic MARRO

Compra Mitjons alts bàsics canalé BLAU MARI en la tienda online Condor. Fabricado en España. Visita la sección Mitjons alts canalé donde encontrarás más colores y productos que seguro que te enamorarán. Te invitamos a darte una vuelta por nuestra tienda online.

Mitjons alts bàsics canalé BLAU MARI

Compra Mitjons alts bàsics canalé VERD AMPOLLA en la tienda online Condor. Fabricado en España. Visita la sección Mitjons alts canalé donde encontrarás más colores y productos que seguro que te enamorarán. Te invitamos a darte una vuelta por nuestra tienda online.

Mitjons alts bàsics canalé VERD AMPOLLA

Compra Mitjons alts bàsics canalé GRANAT en la tienda online Condor. Fabricado en España. Visita la sección Mitjons alts canalé donde encontrarás más colores y productos que seguro que te enamorarán. Te invitamos a darte una vuelta por nuestra tienda online.

Mitjons alts bàsics canalé GRANAT

Obrir FAQS Tancar FAQS

Preguntes freqüents

  • Quina talla he d'escollir?
    Pots veure la guia de talles específica de cada producte dins lla fitxa del producte. Si tens algun dubte, escriu-nos un email: shop@condor.es
  • Puc fer una devolució?
    Les devolucions són de franc per Espanya provincia i Balears. Pots sol·licitar una devolució mitjançant l'apartat de devolucions del teu compte o enviant un email a: shop@condor.es
  • Per què no puc comprar des del meu país?
    La nostra botiga en línia només ven dins de la Unió Europea, aquest procés de geolocalització automàtic de vegades pot donar algun error. Si sou a Espanya, o qualsevol país de la UE, intenteu seguir aquests passos: - Accediu a la nostra botiga online des d'un altre ordinador diferent. - Si està connectat a un WIFI, canvii a dades. Si aquestes dues opcions no solucionen el problema, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres: shop@condor.es
Després de les vacances d'estiu, torna setembre i amb ell la Tornada a l'Escola! Un mes per marcar-se noves metes per al curs escolar i tornar a la rutina. Sabeu que, pels petits, tot són nervis i il·lusió per totes les novetats que implica iniciar un nou curs escolar, mentre que per als pares ens suposa presses, cues i compres d'última hora perquè no els falti res. Tinguin o no uniforme a l'escola dels teus fills, ara toca preparar tota la roba per al curs que ve, planifica tot el que...Llegir més

Després de les vacances d'estiu, torna setembre i amb ell la Tornada a l'Escola! Un mes per marcar-se noves metes per al curs escolar i tornar a la rutina. Sabeu que, pels petits, tot són nervis i il·lusió per totes les novetats que implica iniciar un nou curs escolar, mentre que per als pares ens suposa presses, cues i compres d'última hora perquè no els falti res. Tinguin o no uniforme a l'escola dels teus fills, ara toca preparar tota la roba per al curs que ve, planifica tot el que necessites per aconseguir una tornada a l'escola sense sorpreses.

A Còndor ho tenim tot preparat perquè la teva compra sigui còmoda, ràpida i agradable. A la nostra botiga online i botigues Cóndor tenim a la teva disposició centenars de leotards, mitjons curts, mitjons llargs, mitjons en canalé o llisos, etc. I tots disponibles en més de 60 colors com el vermell, verd, blau, gris, groc o granat. Troba en una sola botiga tots els colors i models, ja siguin per a l'uniforme o per conjuntar amb la roba de l'escola o la llar d'infants. No deixis per a l'últim dia la compra de tot el que necessiten per començar al cole, i mira tot el nostre catàleg de complements per a setembre. Podràs beneficiar-te de les nostres ofertes i gaudir de descomptes si sou família nombrosa. A Còndor acompanyem als teus fills en totes les etapes de la seva vida.

El primer dia de classe és un esdeveniment molt important per als teus fills, és una nova etapa en què fer nous amics i aprendre noves coses, retrobar-se amb els companys i conèixer nous professors. Fes que se sentin còmodes en el seu primer dia de classe, que tornin a la rutina i els seus hàbits d'estudi amb la tranquil·litat de tenir els peus protegits en tot moment. Descobreix com consultant el nostre catàleg de mitjons per a nensleotards i jaquetes de punt.

Transmet als teus fills aquest optimisme quan vagin per primera vegada al col·legi o escola infantil. Indica'ls que estaran fenomenal en la seva nova escola, amb altres nens que com ells van també per primera vegada al col·legi, i fent-los veure que comença una etapa molt important en la seva vida en què aprendran moltes coses, viuran grans experiències, estaran amb altres nens amb els que passaran molt bones estones i serà tota una aventura que no s'han de perdre.

Llegir menys