Estrenem nova web corporativa, botiga online i blog!

1 setembre, 2016 - Sobre Cóndor

A Cóndor comencem el mes de setembre amb els deures fets i amb moltes ganes de compartir amb vosaltres totes les novetats que hem preparat durant l’estiu. Ens fa molta il.lusió presentar-vos el que esteu veient a través de les vostres pantalles: una nova web, una nova botiga online i aquest nou blog!

Nueva pagina web y tienda online

A la nova web corporativa trobareu tota la informació relacionada amb l’empresa (notícies, localitzador de botigues, com obrir una franquícia Cóndor, fotos i vídeos de les nostres col.leccions i desfilades, etc…). També una nova botiga online amb un disseny renovat i intuïtiu i moltes més imatges. I com a complement final a tot això no podia falta aquest blog. Esperem us agradi!

Teníem moltes ganes d’explicar-vos què ens agrada fer i crear, com treballem i tot el que ens apassiona. Per això en aquest blog “Writting our stories” us parlarem sobre la moda infantil de qualitat i proximitat. A part de les novetats de la marca, també us proposarem tallers, viatges i oci en família (entre molts temes més!) per tal que ens conegueu una mica millor, de més a prop. Tot, amb una pila de fotografies i vídeos perquè no us perdeu detall!

Desitgem que sigui una nova finestra a la participació, ens agradaria saber més de vosaltres, de les vostres idees, comentaris i tot allò que vulgueu compartir. Com veieu, hem posat molta il.lusió en aquest projecte i estem preparats per aquest nou curs 2016-17. Ens acompanyeu en aquesta nova aventura?

Equip Cóndor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories

Publicacions recents

Tags