Les Rebaixes d’Hivern han començat 24

12 gener, 2024 - Rebaixes

Les rebaixes a Cóndor ja han començat!


Molts de vosaltres estàveu desitjant aquest moment per arrencar amb les primeres compres d’aquest 2024. Per començar avui us portem alguns consells d’or per esprémer al màxim aquests descomptes. I, de passada, us expliquem algunes curiositats sobre les rebaixes que segurament no coneixíeu. Anem de shopping!

Rebaixes Mitjons Infantils

Com aprofitar al màxim les rebaixes d’hivern?


Doncs, molt fàcil! Aquí us deixem aquests consells valuosos que us ajudaran a treure el màxim suc a les promocions:

  • Feu una llista del que necessiteu: I cenyiu-vos-hi! D’aquesta manera evitareu comprar coses innecessàries. Pots fer una repassada als mitjons i leotards del calaix per veure quins hauries de renovar o els colors que et fan falta pels teus outfits.

  • Aprofiteu els descomptes addicionals: Inscriviu-vos al Club Cóndor per gaudir d’un cupó de benvinguda de 5€. Acumulareu punts amb les vostres compres i tindreu encara més descomptes en el futur. A més, aprofiteu l’enviament gratuït per a les comandes superiors a 60€ dins Espanya. Assegureu-vos d’aprofitar aquests descomptes addicionals per estalviar encara més.

  • Reviseu les polítiques de devolució: Assegureu-vos de revisar les polítiques de devolució de les botigues abans de comprar. D’aquesta manera, us serà més fàcil poder tornar els productes que no us acabin d’encaixar. . Aquí mateix us deixem la nostra!
  • Segueix-nos a Instagram per estar al dia de totes les novetats.

Rebaixes Roba Punt Nens

Sabies que…?


L’origen de les rebaixes a Espanya es remonta a principis de la dècada dels 40?

Just es va iniciar en acabar la Guerra Civil Espanyola, durant els anys de la “postguerra”. Més tard, El Corte Inglés va seguir amb la tendència i va acabar per convertir-se en una de les empreses que més ha celebrat els períodes de rebaixes.

Sabies que, en algunes països, com a Espanya, les rebaixes estan regulades per Llei?

Tot i que el 2012 es van alliberar les rebaixes a Espanya, segueix havent-hi unes normes. La Llei d’Ordenació del Comerç Minorista estableix que els productes que es venen en rebaixes han d’haver estat a la venda durant almenys un mes abans que comencin, i que el preu anterior ha de ser el preu més baix al qual es va vendre producte durant aquell mes.

❤ Happy shopping! ❤

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories

Publicacions recents

Tags