Tot a punt pel Carnestoltes?

16 febrer, 2017 - Celebracions/Festes



Quan arriba el mes de febrer, els carrers s’omplen de llum, alegria i color. És la Màgia del Carnestoltes, la celebració més desenfadada i acolorida de l’any que vesteix les ciutats de màscares, comparses i arlequins. Festa pagana que es remonta a més de 5.000 anys d’antiguitat i que més persones celebren en tot el planeta. Disfresses, desfilades i disbauxa… ens oblidem per uns dies que estem en ple hivern.

Arriba el moment doncs de començar amb els preparatius i enllestir les disfresses dels nens i, per què no potser també les nostres. Carnestoltes és una d’aquelles dates per deixar volar la imaginació. Podem disfressar-nos del que més ens agradi, dels nostres personatges preferits de dibuixos, pel.lícules o, inclús, d’aquelles persones que més ens inspirin.

Sí, potser tan sols es tracta d’una disfressa, però aconseguir el resultat desitjat, la imitació perfecta, ens omplirà d’orgull i obtindrem aquell somriure de satisfacció que tant ens agrada veure en els nostres nens.



Sigui quina sigui la teva disfressa, a Cóndor sempre trobaràs els leotards per a completar el look. Més de 65 opcions diferents de color que de ben segur combinaran a la perfecció.

(I recorda que tenim la promoció de bàsics a totes les nostres botigues)



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories

Publicacions recents

Tags