A l’aigua aneguets!

25 maig, 2017 - Col.leccions

Les vacances d’estiu estan al caure, sobretot pels més petits ja que el proper mes de juny començaran a gaudir del sol, el mar, la platja o les piscines urbanes, i de vacances en campaments d’estiu, lluny de l’escola, les activitats extraescolars i els deures.

Un estiu calorós com el que tindrem requereix peces de bany súper fresquetes, còmodes i de qualitat per a resistir les capbussades i els llargs dies al sol.



La col·lecció de bany Cóndor per aquest estiu 2017 és alegre, amb molt de color, de línies senzilles, original i amb un toc especial que fa únic cada banyador. I molt important, pensant en el màxim benestar dels nens per tal que la comoditat no renyeixi amb el disseny. I com sempre, amb la qualitat Cóndor, en l’exquisida selecció dels teixits, cura en la fabricació i perfecció en els acabats.

Col.lecció MONGOLFIER

Avui us presentem la línia “Mongolfiere” per a nadons i per a nens i nenes fins l’edat aproximada de vuit anys.

Es tracta d’una col·lecció dolça, amb un estampat de globus aerostàtics en blau porcellana. Estampat romàntic i delicat, ideal pels pares amants de les tonalitats pastel. Fusió del clàssic amb l’actual.

Y amb especial atenció als detalls: les peces per a nena porten uns volantets plisats en color blanc, aconseguint un aspecte molt femení i net; el banyador porta un llaç a l’esquena.

Per a totes les col·leccions de bany Cóndor, s’han dissenyats unes gorres i samarretes a joc amb la línia de banyadors.



Potser aquest any siguin les primeres vacances dels més petits a la platja. Penseu sempre en utilitzar protecció solar alta i resguardar-los del sol. I per a una major tranquil·litat, comentar-vos que algunes de les línies de bany Cóndor porten protecció solar UPF50.

Entra a la botiga online o visita la teva botiga Cóndor i descobreix tota la col·lecció de banyadors Cóndor per a nado, nen i nena. Una extensa oferta de banyadors, biquinis, calcetes, tanquinis, bòxers, slips, gorres, samarretes i vestits de platja.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories

Publicacions recents

Tags