Aconsegueix els teus llàpissos Cóndor i descobreix nous colors!

15 setembre, 2016 - Sorteigsorteolapices-02

T’agradaria que els teus fills pintessin amb el vermell intens, el nou groc o amb el blau nadó de Cóndor? Participa en el nostre concurs d’Instagram i aconsegueix aquest estoig exclusiu de 24 llàpissos de colors de Cóndor, els mateixos que utilitzem per a tintar les nostres jaquetes, leotards i mitjons.

Participar és molt fàcil:

1. Segueix @condormodainfantil a Instagram.

2. Animeu els vostres fills a fer un dibuix relacionat amb l’inici del curs: pot ser de l’escola, de l’aula, dels seus amics, jugant al patí… o del que els vingui de més de gust. Creativitat al poder!

3. Puja el dibuix al teu perfil. En el text escriu #QuieroMisLapicesCondor i @condormodainfantil. Etiqueta també a dos amics teus perquè ens segueixin.

Entre tots els dibuixos rebuts n’escollirem 20 a l’atzar, i rebran a les seves cases (o a la botiga CND-Cóndor més propera) aquest preciós estoig de 24 colors per tal que pintin durant aquest curs escolar amb els colors de Cóndor.

Tens temps fins el 2 d’octubre a les 24:00h per penjar la teva fotografia a Instagram. El dilluns 3 d’octubre realitzarem el sorteig a través de la plataforma random i anunciarem el nom dels guanyadors amb un comentari en el mateix post. Tothom té les mateixes possibilitats de guanyar, així que esperem els vostres dibuixos!

Molta sort!

Cóndor, un món de colorUna resposta a “Aconsegueix els teus llàpissos Cóndor i descobreix nous colors!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories

Publicacions recents

Tags