EL NOSTRE CLÀSSIC DE CADA HIVERN

27 octubre, 2020 - Sobre CóndorBESTSELLER 2591/1

Aquests leotards calats són ja un Cláàssic Cóndor per les temporades més fredes. Un model que repetiu any rera any pel seu disseny, colorit i sobretot per la seva calidesa. Està fabricat com els leotardos bàsics llisos i de canalé en cotó, poliamida i elastà LYCRA però en una galga més gruixada per tal d’aportar el gruix i protecció que el vostre nadó, nen o nena necessita al sortir al carrer. Amb aquests leotards estareu tranquils i tranquil.les que podran ensenyar les cames sense passar fred. Perquè el més important al dissenyar la col.lecció Cóndor és aconseguir el màxim confort pels que més estimem.

El seu disseny també els converteix en un complement molt especial. El calat lateral finet realça qualsevol vestit o faldilla i li dona un toc original si porten pantalons curts, millorant el resultat final del conjunt però sense ésser una peça recarregada i excessivament protagonista. Pensats per a recent nascuts fins l’edat aproximada de vuit anys.

En quant al colorit, i com a tret característic de Cóndor, trobareu una infinitat de tonalitats, un total de 25 opcions per tal que sigui molt fàcil combinar-los.

DOS TIPUS DE CALATSA la col.lecció de leotards i mitjons cotó càlid podreu escollir entre dos tipus de calats: el calat lateral en forma d’espiga que comentàvem anteriorment o bé el calat sencer d’espiga.

Els leotards amb calat sencer d’espiga són una novetat aquesta tardor arrel del gran interès en els calats tipus “crochet” de les últimes temporades. També el presentem en gran varietat de colors i està pensat per a recent nascuts fins la talla quatre anys.

AMB QUIN CALAT ET QUEDES? QUIN ÉS EL TEU ESTIL? 😉I si vols veure moltíssimes fotos de la col.lecció Cóndor, segueix-nos a Instagram: @condormodainfantil

Cóndor, Passió pels nens i nenesDeixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories

Publicacions recents

Tags