Tria el vestit… i aconseguix el look perfecte amb els complements!

29 setembre, 2016 - Tendències

Imagina que compres aquell vestit que tant t’agrada i comences a pensar amb què el podries combinar. Trobar una jaqueta i uns leotards en tons grisos, blaus o marrons és relativament fàcil, però què passa quan li vols donar un toc diferent i combinar-ho amb colors més exclusius i no haver-se de conformar amb els bàsics?

La majoria de vosaltres sabeu des de fa temps que a Cóndor podeu trobar aquell color exacte de leotards que esteu buscant pel vestit, en tenim més de 65 per escollir! Segur que trobes aquell que queda ideal amb el look que havies pensat, però… Què passa amb la jaqueta? Seria fantàstic que pogués ser del mateix color, veritat?

Això mateix vam pensar a Cóndor, i des de fa unes quantes temporades hem anat desenvolupant les jaquetes en més de 30 colors per tal que us sigui més fàcil i divertit combinar el vestit amb la jaqueta i els leotards.

¡Cóndor és color! D’això no hi ha cap dubte! blog_5post

No hi ha cap altra marca al mercat amb tanta opció de color en leotards i jaquetes. Podem fer-ho perquè tenim un departament de tintura propi, conseguint que la jaqueta i els leotards siguin exactament del mateix color.

Vols saber com ho fem? Fes una ullada a aquest vídeoCÓNDOR, un món de color

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories

Publicacions recents

Tags