EMBOLCALLA EL TEU NADÓ EN LLANA I TENDRESA

1 octubre, 2020 - Col.leccionsTORNADA AL FRED

En poques setmanes començaran a baixar les temperatures i hem d’estar preparats. Us presentem la col.lecció de punt per als més petits en llana Merino i acrílic. Una línia de perfil estilitzat fabricada en una galga 8, peces de textura fina però amb la calidesa de la llana Merino i la suavitat que aporta l’acrílic. Col.lecció pensada per a recent nascut fins als 18-24 mesos.

Peces molt dolces i acollidores, tendresa en els colors i un disseny clàssic i elegant. Tant en el jersei, com en el vestit i la capota tot el protagonisme se l’emporta el preciós calat en forma de cors. En el jersei ocupa tota la part central de la peça, en el vestit la part del coll i envolta tota la capota.

FÀCIL DE COMBINARLes diferents col.leccions Cóndor no són independents unes de les altres, sinó que estan dissenyades per a poder combinar-les entre sí i aconseguir aquell look coordinat que tan ens agrada. És a dir, si us ha agradat alguna de les peces amb calat de cors, podràs combinar-la amb els leotards o mitjons amb el mateix calat o, simplement, optar per altres dissenys també en mescla de llana però amb la mateixa gama de colorit que les peces de punt.

SO GIRLY!ONADA DE FRED

Què hi ha millor que un bonic jersei en llana gruixuda per afrontar els dies més freds de l’hivern? Cada any, tan bon punt com s’acosta el fred i comencem a tremolar, si hi ha alguna cosa que ens consola és saber que tenim preparada la roba d’abric per als més petis.

Aquesta temporada hem reinterpretat el clàssic jersei de punt de tota la vida amb una col.lecció pensada per als més petits en punt d’arròs, una galga grossa 5 i un disseny amb micro relleu que us enamorarà. Una línia de jerseis, jaquetes, culotes, pantalons, peücs i, per descomptat, mitjons, leotards i gorres.

COLORS CÀLIDS I INTENSOSCOM RENTAR LES PECES DE LLANA

Volem acabar el post d’avui amb algunes recomanacions en quant al rentat de peces de nadó, ja que la seva pell és molt delicada i fàcilment irritable. Per això, és important que la tractem amb cura i la protegim davant qualsevol agent que pugui danyar-la Un dels punts més importants és com la rentem.

Aquesta col.lecció porta un 50% de llana. La nostra recomanació és rentar les peces a mà amb aigua freda, utilitzant un detergent neutre i sense suavitzants, sobretot durant els primers mesos de vida. No oblideu aclarir bé la roba per no deixar residus de detergent entre les fibres del teixit. Podrien irritar la pell. No utilitzar secadora ja que la llana s’encongiria. Sempre rentar les peces abans de fer-les servir per primer cop.

COLORS DE LA LLANAESTEU PREPARATS PEL FRED? 😉

Cóndor, Passió pels nens

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories

Publicacions recents

Tags