GENTLE BOY, la col.lecció per vestir als futurs Gentelman del segle XXI

13 octubre, 2016 - Col.leccions

condor-gentle-boy-0224

UNA MICA D’HISTÒRIA…

Viatgem al segle XVII… Els carrers londinencs de Savile Row i Jermyn Street competeixen per tenir les millors sastreries. Aquests carrers van ser el bressol de l’anomenat “Bristish Style” que compta a dia d’avui amb una vasta història a les seves espatlles.

L’“Stile Italiano”, al contrari, és molt més recent. Nàpols, sense Savile i Jermyn no hauria arribat a les cotes de qualitat i perfecció amb què compten avui les principals sastreries. De manera, que podem dir que l’estil italià prové directament de l’estil britànic.

QUI SÓN MILLORS AVUI… ELS BRITÀNICS O ELS ITALIANS?

Es diu que fa anys la qualitat britànica era molt similar a la italiana, però sembla ser que les millors camises ja no es poden trobar en cap de les emblemàtiques sastreries britàniques, pel fet que ja no les cusen a mà com abans sinó amb la màquina de cosir. En canvi a Itàlia, sobretot a la zona de Nàpols, els sastres segueixen mantenint la tradició de cosir a mà.

Pel que fa al disseny, els britànics són més tradicionals i clàssics, i el seu principal objectiu és mantenir les formes i un vestir correcte i no tant el de seguir les tendències. En canvi els italians són més atrevits i a molts d’ells els agrada vestir per ser admirats. Els italians han adaptat l’estil clàssic anglès als nous temps i l’han estilitzat.

COM ÉS LA COL.LECCIÓ GENTLE BOY DE CÓNDOR?

condor-gentle-boy-0386

Per a la nostra col.lecció Gentle Boy ens hem quedat amb el millor de casdascú, i els nostres petits Gentleboy semblen extrets de les aules d’Oxford i Cambridge, al més pur estil Old School, però els hem donat un toc d’Stile italiano, conseguint un look més casual, més alegre, més relaxat i més actual.

Reinterpretem l’esperit més londinenc en el vestir: elegància anglesa, peces clàssiques i sòbries, però adaptant-lo per vestir nens moderns.

Gentle Boy és una petita col.lecció de camises d’estil italià, pantalons de sastre, camisetes extrafine i peces de punt sense costures per a nens de 2 a 12 anys.

Roba elegant que serveix per un ús cotidià després d’haver-la lluït en alguna celebració especial. I, tot i que les modes canvien, el bon gust pel clàssic preval. Peces clàssiques atemporals que mai passen.

Apostem pels colors clàssics de la tradicional sastreria com són el marí, vermell, lli o corda, i amb la suavitat del millor cotó.

MIMEM CADA DETALL

bombiArticles aparentment senzills però amb uns acabats que els fan especials. Les nostres peces porten brodat l’escut del barret en el pit o a la butxaca del darrera del pantaló, botons reforçats, pantalones folrats en popelí de cotó a l’interior i a les costures,…

Tall italià, moderadament slim fit en camises i pantalons, donant-li un toc més juvenil. I l’elegància eterna d’una camisa blanca…! Coll button-down reforçat, tancament de botons a la part davantera sobre cinta de groguen llistada.

També outfits més casual, però no per això menys elegants i exquisits, com jerseis i jaquetes conjuntats amb pantalons clàssics de pinces o cinc butxaques. Aquest és l’univers Cóndor, on res és deixat a l’atzar, sinó que cada un dels articles que conformen la col.lecció juguen al seu propi ritme en harmonia amb el resta de les peces.

Col.lecció dissenyada i fabricada a Espanya.

Disponible a les botigues Cóndor i botiga online.

condor-gentle-boy-0259

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories

Publicacions recents

Tags