Les claus per vestir-se a la primavera

2 març, 2017 - Col.leccions

Avui en el blog volem compartir amb vosaltres algunes propostes de com vestir els nens per anar a un casament, bateig, comunió o, per aquells dies en què simplement ens ve de gust anar una mica més mudats del que és habitual.

Una de les nostres preocupacions com a pares a l’hora d’elegir la roba per aquella celebració a la primavera és la incertesa climàtica: Quin temps farà? Fresquet o serà un dia molt calorós?

És per això, que tan important serà triar aquell vestit, tratge o faldilla perquè els vostres fills siguin el més elegants de la festa com conèixer bé els teixits amb què ha estat confeccionada la roba per tal que no passin ni fred ni calor i gaudeixin d’aquell dia especial.El lli i el cotó, protagonistes a la Primavera-Estiu

Tot són avantatges!

En una societat on cada vegada som més conscients de la necessitat de tenir un respecte per al medi ambient i ser el màxim sostenibles possible, el lli i el cotó són una bona opció per ser fibres vegetals, 100% naturals, biodegradables i reciclables. Teniu-ho en compte! A més, especialment per al nadons o persones amb pells sensibles és preferible utilitzar sempre roba de cotó o lli, ja que al tractar-se de fibres hipoalergèniques són òptimes per estar en contacte amb la seva pell delicada.Un altre aspecte important, i més tractant-se de moda infantil, és que el lli destaca per ser una fibra molt resistent, el doble que els teixits en cotó, cosa que ens garanteix una major durabilitat amb els moviments dels més petits. De fet, la peça de roba més antiga que s’ha conservat al llarg dels segles és una camisa de lli!

L’agradable sensació de frescor del lli s’explica perquè és un teixit molt lleuger i per ser un excel.lent conductor de la calor, fent-lo especialment indicat tant per la roba d’estiu, com també per l’hivern perquè manté la temperatura del cos aïllada del fred exterior. Amb el lli i el cotó es confeccionen teles caracteritzades per ser transpirables i que absorbeixen la humitat corporal i l’evapora.

I a Cóndor que ens importen els colors, el lli ens és un bon aliat perquè té la particularitat de no perdre el seu color original!

El lli, l’etern clàssicLes peces de lli són un clàssic en la vestimenta que mai passa de moda, aporta distinció, comoditat i frescor. Aconseguim un look més sport i podem combinar-la perfectament amb uns jeans, bermudes, pantalons xinos i inclús unes vambes. Però, I LES ARRUGUES?

Sempre s’ha dit del lli: “La seva arruga és bella”. No t’espantis si al poc temps de sortir de casa comences a notar que s’arruga tota la roba. És una característica d’aquesta tipus de roba i és un aspecte que va intrínsec amb la propia naturalesa del teixit. Però ens costa acostumbrar-nos…

Per aquest motiu, hem confeccionat la majoria de la col.lecció Cóndor barrejant el lli amb un percentatge de cotó, aconseguint que se suavitzin les arrugues.El cotó, l’indiscutible número 1 dels teixits

El cotó s’ha utilitzat des de l’antiguitat per la seva fabulosa textura i suavitat. A dia d’avui, s’ha convertit en una de les fibres naturals més utilitzades.A més, pots rentar aquestes peces a baixar temperatura a la lavadora. A qué espereu? Entra a la teva botiga Cóndor i DISFRUTA DE LA PRIMAVERA!La col.lecció lli-cotó de CND by Cóndor la teniu disponible a la botiga online i botigues Cóndor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories

Publicacions recents

Tags