LOVE THE COLORS!

20 maig, 2022 - Col.leccions

Aquesta primavera/estiu 2022 els armaris s’omplen d’optimisme gràcies a les tonalitats més vistoses. Colors que donen bones vibracions com el Sofre, el Coralina i el Sakura estaran molt de moda.EL NOU CORALINA 530Intensitat cromàtica, que omplirà qualsevol outfit d’energia i vitalitat. És un color festiu, que irradia passió i emoció.

A la foto: Mitjons invisibles amb detall de flors silvestres + mitjons invisibles amb gatet 3D a la part posterior + mitjons curts llistats + mitjons invisibles llisos i mitjons invisibles motiu abstracte. Combina’ls amb les bandes pel cabell del mateix color.EL NOU SOFRE 792Tonalitat groc brillant, gairebé groc llimona. Color vital, fresc, energètic i estimula el sentiment de bon rotllo. Combina molt bé amb el verd Cedro 775, color que evoca la bellesa del món natural però amb un matís més sobri i assossegat.

A la foto: Mitjons invisibles amb gatet 3D a la part posterior + mitjons invisibles llisos + mitjons curts llistats + mitjons invisibles amb detall flors silvestres.EL NOU SAKURA 584El cherry blossom (flor de cirerer) és considerat com un dels colors més bonics.

A la foto: Mitjons invisibles motiu abstracte + mitjons invisibles amb gatet 3D a la part posterior + mitjons invisibles llisos + mitjons amb llistes de colors. Combina’ls amb les bandes per als cabells en els mateixos colors.Entra en la botig online i tria els teus dissenys per aquest estiu. Recorda que també pots fer les teves compres a les botigues Cóndor.Cóndor, Passió pels nens i nenes des de 1898 ❤Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories

Publicacions recents

Tags