Manualitas per no avorrir-se durant l’estiu

6 juliol, 2017 - DIYAvui uns ensenyem una manualitat molt senzilla de fer amb els nens a casa després d’un dia de calor intens a la platja o a la piscina.

LA MASCOTA OCTOPUS

Necessitarem:

– Mitjons o leotards Cóndor que us hagin quedat petits.

– Objecte rodó (podria servir una pilota de plàstic o inclús sorra de platja)

– Un parell d’ulls adhesius que donaran expressivitat al pop. Si són mòbils millor. Inclús podrien servir un parell de botons.

– Pistola d’encolar o cola per tela

– Gometes elàstiques fines (gomes de pollastre o les que utilitzem per fer trenes africanes).

– Tisores

Comencem pel CAP: Agafem l’objecte rodó que tinguem per casa. En el nostre cas hem utilitzat una bola de porexpan i la fiquem dins el mitjó fins arribar a la puntera. Fem un nus amb la goma elàstica i tallem la part sobrant. Amb l’ajuda de la silicona enganxem les puntes al cap per tal que quedin més dissimulades.

GORRA: Tallem els extrems de la canya del mitjó, quedant-nos amb un pam de teixit aproximadament. Fem un nus a un extrem del teixit, li donem la volta i ja tenim la gorra.

POTES: Agafem mitjons d’altres colors o estampats i tallem tires llargues. Enganxem un extrem de la tira al cap amb la silicona.

ULLS: Si teniu ulls mòbils quedarà molt divertit. També serveixen botons, o inclús els podeu dibuixar en una cartolina i posteriorment enganxar-los.

Desitgem gaudint reciclant els vostres mitjons o leotards Cóndor! 🙂

* Manualitat que s’ha de realitzar sota la supervisió d’un adult

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories

Publicacions recents

Tags