Regala la nova fragància CND

15 desembre, 2016 - Botigues

Aquest Nadal us volem sorprendre amb el llançament de la nostra primera fragància CND, una colònia creada exclusivament per a Cóndor. És un article molt especial per a nosaltres ja que hem participat activament en la selecció dels ingredients per crear aquest aroma únic que engloba l’essència de la nostra marca, la nostra filosofia i valors: una marca de confiança, de proximitats, de qualitat, compromesa, responsable i amb passió per tot el que fem.

colonia

L’èxit d’una fragància consisteix en transmetre l’essència d’una sensació. Hem treballat en una idea clara: una fragància que transmeti frescor, netedat i tendresa.

D’aquesta manera ens introduïm en el mercat del perfum infantil amb un producte que evoca una sensació de benestar tant als més petits com als més grans.

La nova fragància de CND té una sortida cítrica gràcies a l’essència de la flor del llimoner i del taronger, aconseguint un perfum clar i càlid. El cos del perfum el marca l’extracte de sàndal, que fa que l’olor floral a net perduri i refresqui. El fons ve donat per tocs d’ambre, que transmet un toc afustat.

Un altre valor de l’Eau the Toilette CND, és que compleix tots els requisits per ser un producte d’ús infantil des de l’edat del nadó completament segur. Test dermatològica & pediàtricament fan d’ell un producte desitjable, ideal per a regalar i sorprenent.

¡Aquest Nadal regala Eau de Toilette CND!Producto ja disponible a la botiga online i a partir de la propera semana a les teves botigues Cóndor.

Fragància fabricada per Mixer & Pack a Espanya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories

Publicacions recents

Tags