Tornada a l’escola

18 agost, 2017 - #tornadaalescola

Els colors formen part de les nostres vides i miris on miris trobes infinitat de matisos diferents que semblen no tenir fi. I és que la Natura és la gran protagonista! Està plena de preciosos colors, a qualsevol època de l’any i a qualsevol lloc. I a Cóndor ens agrada observar-la, ens inspiri i a partir d’aquí creem cada temporada NOUS COLORS.

Aquests són els nous colors Cóndor per a la tardor-hivern en mitjons, leotards, complements i també a la col·lecció de roba infantil.

D’esquerra a dreta les nostres propostes de moda són: Nude 674 , Terracota 126, Verde lago 760, Acero 402, Liquen 761, Colorete 536, Caléndula 653, Ocean 453 y Alquitrán 448.DIGA’M QUIN ÉS EL TEU COLOR PREFERIT I ET DIRÉ COM ETS

A Cóndor ens apassionen els colors, ens agraden tots perquè cadascun té un significat diferent i en evoca emocions diferents. Tenen la força de transformar un espai relaxant en un ambient carregat d’energia, un espai acollidor en un espai fred i impersonal. El mateix succeeix amb els colors que triem a l’hora de vestir. Defineixen el nostre estil i reflecteixen molt de la nostra personalitat.

Aleshores, si els colors transmeten emocions, diferents en cadascú de nosaltres, és possible que el nostre color preferit no sigui fruït de l’atzar sinó una extensió de nosaltres mateixos? 😉

PINTAR ESTIMULAR LA INTEL.LIGÈNCIA EN ELS NENSA nivell físic, pintar l’ajuda a perfeccionar la seva habilitat manual, sobretot la motricitat fina Però a nivell emocional, els beneficis són inclús més importants. La pintura estimula la seva creativitat, la sensibilitat i augmenta la capacitat de concentració i d’expressió.

Pintar reforça la seva autoestima, al adornar-se de les coses tan boniques que són capaços de fer per sí mateixos. Els nens es relaxen pintant i es diverteixen donant curs a la fantasia. Els permet expressar el seu estat anímic, que possiblement encara no sabrien expressar amb paraules. Per aquest motiu, és important que els pares animem els nostres fills a pintar i posar atenció als dibuixos que creen. Ens ajudarà a interpretar com es senten en determinats moments i ajudar-los, si cal.

I recorda que si ets ClubCONDOR et regalarem un estoig de llàpissos de colors Cóndor per celebrar l’aniversari del teu fill.

Descobreix el món de colors que Cóndor ha creat aquesta tardor per a tú!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Categories

Publicacions recents

Tags