Leotards de punt canalé | Cóndor Botiga online oficial

CANALÉ (62 colors)

Hi ha 55 productes.

Veient 1-20 de 55 articles(s)
Compra Leotards bàsics canalé BLANC a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció CANALÉ (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics canalé BLANC

Compra Leotards bàsics canalé NATA a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció CANALÉ (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics canalé NATA

Compra Leotards bàsics canalé ALUMINI a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció CANALÉ (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics canalé ALUMINI

Compra Leotards bàsics canalé GRIS CLAR a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció CANALÉ (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics canalé GRIS CLAR

Compra Leotards bàsics canalé CARBO a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció CANALÉ (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics canalé CARBO

Compra Leotards bàsics canalé ANTRACITA a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció CANALÉ (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics canalé ANTRACITA

Compra Leotards bàsics canalé CAVA a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció CANALÉ (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics canalé CAVA

Compra Leotards bàsics canalé LLI a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció CANALÉ (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics canalé LLI

Compra Leotards bàsics canalé TURRO a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció CANALÉ (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics canalé TURRO

Compra Leotards bàsics canalé CAMEL a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció CANALÉ (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics canalé CAMEL

Compra Leotards bàsics canalé PEDRA a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció CANALÉ (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics canalé PEDRA

Compra Leotards bàsics canalé TABAC a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció CANALÉ (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics canalé TABAC

Compra Leotards bàsics canalé VISO a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció CANALÉ (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics canalé VISO

Compra Leotards bàsics canalé TRONC a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció CANALÉ (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics canalé TRONC

Compra Leotards bàsics canalé MARRO a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció CANALÉ (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics canalé MARRO

Compra Leotards bàsics canalé BLAU BEBE a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció CANALÉ (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics canalé BLAU BEBE

Compra Leotards bàsics canalé BLAU PEDRA a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció CANALÉ (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics canalé BLAU PEDRA

Compra Leotards bàsics canalé BLAU CLAR a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció CANALÉ (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics canalé BLAU CLAR

Compra Leotards bàsics canalé BLAVOS a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció CANALÉ (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics canalé BLAVOS

Compra Leotards bàsics canalé BLAU ELECTRIC a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció CANALÉ (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics canalé BLAU ELECTRIC

Obrir FAQS Tancar FAQS

Preguntes freqüents

 • Quina talla he d'escollir?
  Pots veure la guia de talles específica de cada producte dins lla fitxa del producte. Si tens algun dubte, escriu-nos un email: shop@condor.es
 • Puc fer una devolució?
  Les devolucions són de franc per Espanya provincia i Balears. Pots sol·licitar una devolució mitjançant l'apartat de devolucions del teu compte o enviant un email a: shop@condor.es
 • Per què no puc comprar des del meu país?
  La nostra botiga en línia només ven dins de la Unió Europea, aquest procés de geolocalització automàtic de vegades pot donar algun error. Si sou a Espanya, o qualsevol país de la UE, intenteu seguir aquests passos: - Accediu a la nostra botiga online des d'un altre ordinador diferent. - Si està connectat a un WIFI, canvii a dades. Si aquestes dues opcions no solucionen el problema, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres: shop@condor.es
 • ¿Per qué he de donar el meu DNI?
  El DNI ens ajuda a identificar als clients per aplicar-los promocions personalitzades tant a la botiga online com a botigues físiques. A més, així ens permet emetre factures en cas que el client ho soliciti.
Els leotards de canalé són una peça bàsica a l'armari dels teus fills, imprescindible sobre tot els primers mesos del teu nadó EN el nostre catàleg pots trobar bés de 60 colors i talles de recén nascut fins a 14 anys, que granteixen la màxima comoditat i ajust perfecte gràcies a la seva composició de cotó de gran qualitat i la lycra. Desixa que la teva filla es mogui amb total flexibilitat mentre descobreix el nou món! El podràs quedar només amb un sol color? Escull els leotards de punt de...Llegir més

Els leotards de canalé són una peça bàsica a l'armari dels teus fills, imprescindible sobre tot els primers mesos del teu nadó EN el nostre catàleg pots trobar bés de 60 colors i talles de recén nascut fins a 14 anys, que granteixen la màxima comoditat i ajust perfecte gràcies a la seva composició de cotó de gran qualitat i la lycra. Desixa que la teva filla es mogui amb total flexibilitat mentre descobreix el nou món!

El podràs quedar només amb un sol color? Escull els leotards de punt de canalé de colors clàsics com el marró, càmel, blau marí, vermell o gris per a que vagin a l'escola; o colors més atrevits com el rosa, taronja, verd jade, groc,... Cóndor, un món de color als teus peus! Combina els leotards de canalé de la teva filla amb les nostres jaquetes de punt, per aconseguir un look complet. Cada dia es una ocasió especial per conjuntar els leotards amb un vestit o faldilla. Segur que trobes el model ideal per a la teva filla, i si busques leotards  llisos, també els trobaràs a la nostra botiga online.

A cada producte trobaràs una fitxa detallada amb les característiques de cada producte i les instruccions de rentat i conservació, per a que els tinguis sempre com nous! La composició de cotó de gran qualitat fa que els nostres leotards estiguin com nous rentat rere rentat i no facin boles. Compra'ls ara i els rebàs en 1-2 dies. I si no t'agraden quan els rebis, torna'ls gratuitament. Aprofita l'enviament gratuit per comandes superiors a 60€. A més, si sou molts a casa, aprofita el nostre descompte per families nombroses, donant-te d'alta a la nostre botiga online.

Cóndor, un món de color en un sol clic!

Llegir menys