Mitjons alts llisos per nen i nena | Cóndor Botiga Online oficial

MITJONS ALTS LLISOS

Hi ha 50 productes.

Veient 1-20 de 50 articles(s)
Compra Mitjons alts bàsics punt llis BLANC a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS ALTS LLISOS on trobaràs més productes que segur que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons alts bàsics punt llis BLANC

Compra Mitjons alts bàsics punt llis NATA a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS ALTS LLISOS on trobaràs més productes que segur que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons alts bàsics punt llis NATA

Compra Mitjons alts bàsics punt llis CAVA a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS ALTS LLISOS on trobaràs més productes que segur que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons alts bàsics punt llis CAVA

Compra Mitjons alts bàsics punt llis LLI a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS ALTS LLISOS on trobaràs més productes que segur que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons alts bàsics punt llis LLI

Compra Mitjons alts bàsics punt llis TURRO a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS ALTS LLISOS on trobaràs més productes que segur que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons alts bàsics punt llis TURRO

Compra Mitjons alts bàsics punt llis PEDRA a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS ALTS LLISOS on trobaràs més productes que segur que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons alts bàsics punt llis PEDRA

Compra Mitjons alts bàsics punt llis CAMEL a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS ALTS LLISOS on trobaràs més productes que segur que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons alts bàsics punt llis CAMEL

Compra Mitjons alts bàsics punt llis TABAC a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS ALTS LLISOS on trobaràs més productes que segur que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons alts bàsics punt llis TABAC

Compra Mitjons alts bàsics punt llis VISO a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS ALTS LLISOS on trobaràs més productes que segur que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons alts bàsics punt llis VISO

Compra Mitjons alts bàsics punt llis CASTANYA a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS ALTS LLISOS on trobaràs més productes que segur que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons alts bàsics punt llis CASTANYA

Compra Mitjons alts bàsics punt llis MARRO a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS ALTS LLISOS on trobaràs més productes que segur que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons alts bàsics punt llis MARRO

Compra Mitjons alts bàsics punt llis BLAU PEDRA a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS ALTS LLISOS on trobaràs més productes que segur que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons alts bàsics punt llis BLAU PEDRA

Compra Mitjons alts bàsics punt llis OCEAN a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS ALTS LLISOS on trobaràs més productes que segur que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons alts bàsics punt llis OCEAN

Compra Mitjons alts bàsics punt llis BLAU BEBE a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS ALTS LLISOS on trobaràs més productes que segur que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons alts bàsics punt llis BLAU BEBE

Compra Mitjons alts bàsics punt llis BLAU CLAR a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS ALTS LLISOS on trobaràs més productes que segur que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons alts bàsics punt llis BLAU CLAR

Compra Mitjons alts bàsics punt llis BLAVOS a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS ALTS LLISOS on trobaràs més productes que segur que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons alts bàsics punt llis BLAVOS

Compra Mitjons alts bàsics punt llis BLAU FRANCES a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS ALTS LLISOS on trobaràs més productes que segur que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons alts bàsics punt llis BLAU FRANCES

Compra Mitjons alts bàsics punt llis TEXA a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS ALTS LLISOS on trobaràs més productes que segur que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons alts bàsics punt llis TEXA

Compra Mitjons alts bàsics punt llis BLAU MARI a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS ALTS LLISOS on trobaràs més productes que segur que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons alts bàsics punt llis BLAU MARI

Obrir FAQS Tancar FAQS

Preguntes freqüents

 • Quina talla he d'escollir?
  Pots veure la guia de talles específica de cada producte dins lla fitxa del producte. Si tens algun dubte, escriu-nos un email: shop@condor.es
 • Puc fer una devolució?
  Les devolucions són de franc per Espanya provincia i Balears. Pots sol·licitar una devolució mitjançant l'apartat de devolucions del teu compte o enviant un email a: shop@condor.es
 • Per què no puc comprar des del meu país?
  La nostra botiga en línia només ven dins de la Unió Europea, aquest procés de geolocalització automàtic de vegades pot donar algun error. Si sou a Espanya, o qualsevol país de la UE, intenteu seguir aquests passos: - Accediu a la nostra botiga online des d'un altre ordinador diferent. - Si està connectat a un WIFI, canvii a dades. Si aquestes dues opcions no solucionen el problema, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres: shop@condor.es
 • ¿Per qué he de donar el meu DNI?
  El DNI ens ajuda a identificar als clients per aplicar-los promocions personalitzades tant a la botiga online com a botigues físiques. A més, així ens permet emetre factures en cas que el client ho soliciti.
No hi ha un altre mitjó que ens recordi més la nostra infància que els mitjons alts llisos de colors. Una peça de roba bàsica ideal perquè els teus fills el portin durant el dia a dia o per lluïr un look més informal en ocasions especials.  A Cóndor pots comprar una gran varietat de mitjons llargs en més de 60 colors que et permetràn combinar-los amb qualsevol peça de roba del teu fill o filla. Busques un mitjó per l'uniforme del col·legi que no faci pilotes i duri com el primer dia durant...Llegir més

No hi ha un altre mitjó que ens recordi més la nostra infància que els mitjons alts llisos de colors. Una peça de roba bàsica ideal perquè els teus fills el portin durant el dia a dia o per lluïr un look més informal en ocasions especials. 

A Cóndor pots comprar una gran varietat de mitjons llargs en més de 60 colors que et permetràn combinar-los amb qualsevol peça de roba del teu fill o filla. Busques un mitjó per l'uniforme del col·legi que no faci pilotes i duri com el primer dia durant tot el curs? No busquis més, a la nostra botiga online tens tots els colors de l'uniforme de l'escola: gris, blau marí, vermell, borgonya, groc, amb talles fins als 16 anys.

No trobes els mitjons que estàs buscant? Truca'ns i t'ajudarem! Els mitjons alts llisos Cóndor estàn fabricants amb materials de primera qualitat, i com que contenen lycra, s'ajusten perfectament als peus dels nens, oferint-los una gran comoditat. 

A Cóndor portem més de 120 anys cuidant els peus del més petits de casa. I si vols aconseguir un look totalment conjuntat, combina els mijtons llargs amb les nostres jaquetes de punt del mateix color. Seràn les més guapes del parc!  I si vols també pots comprar leotards per nen del mateix color per els dies més freds. A Cóndor trobaràs tots els complements de calcetería que estàs buscant.

Cóndor és la teva marca de mitjons infantils des de 1898. Compra ara a la nostra botiga online els mitjons llargs bàsics en el color que més t'agradi i els rebràs en 1-2 dies. I recorda que per comandes superiors a 60€, els enviaments a la península són gratuits.

Vols acumular punts amb les teves compres? Dona't d'alta al Club Cóndor, i a més de rebre un regal per l'aniversari dels teus fills, rebràs un xec regal per les teves futures compres. Comprar Cóndor  no havia sigut mai tan fàcil. Cóndor, la teva marca de mitjons en un sol clic.

Llegir menys