Leotards llisos per nena | Cóndor Botiga online oficial

LLISOS (62 colors)

Hi ha 48 productes.

Veient 1-20 de 48 articles(s)
Compra Leotards bàsics punt llis BLANC a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció LLISOS (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics punt llis BLANC

Compra Leotards bàsics punt llis NATA a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció LLISOS (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics punt llis NATA

Compra Leotards bàsics punt llis ALUMINI a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció LLISOS (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics punt llis ALUMINI

Compra Leotards bàsics punt llis GRIS CLAR a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció LLISOS (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics punt llis GRIS CLAR

Compra Leotards bàsics punt llis CARBO a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció LLISOS (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics punt llis CARBO

Compra Leotards bàsics punt llis ANTRACITA a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció LLISOS (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics punt llis ANTRACITA

Compra Leotards bàsics punt llis CAVA a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció LLISOS (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics punt llis CAVA

Compra Leotards bàsics punt llis LLI a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció LLISOS (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics punt llis LLI

Compra Leotards bàsics punt llis TURRO a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció LLISOS (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics punt llis TURRO

Compra Leotards bàsics punt llis CAMEL a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció LLISOS (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics punt llis CAMEL

Compra Leotards bàsics punt llis PEDRA a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció LLISOS (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics punt llis PEDRA

Compra Leotards bàsics punt llis TABAC a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció LLISOS (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics punt llis TABAC

Compra Leotards bàsics punt llis BLAU CLAR a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció LLISOS (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics punt llis BLAU CLAR

Compra Leotards bàsics punt llis BLAVOS a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció LLISOS (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics punt llis BLAVOS

Compra Leotards bàsics punt llis VISO a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció LLISOS (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics punt llis VISO

Compra Leotards bàsics punt llis TRONC a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció LLISOS (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics punt llis TRONC

Compra Leotards bàsics punt llis MARRO a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció LLISOS (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics punt llis MARRO

Compra Leotards bàsics punt llis BLAU BEBE a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció LLISOS (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics punt llis BLAU BEBE

Compra Leotards bàsics punt llis BLAU FRANCES a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció LLISOS (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics punt llis BLAU FRANCES

Compra Leotards bàsics punt llis TEXA a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció LLISOS (62 colors) on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards bàsics punt llis TEXA

Obrir FAQS Tancar FAQS

Preguntes freqüents

 • Quina talla he d'escollir?
  Pots veure la guia de talles específica de cada producte dins lla fitxa del producte. Si tens algun dubte, escriu-nos un email: shop@condor.es
 • Puc fer una devolució?
  Les devolucions són de franc per Espanya provincia i Balears. Pots sol·licitar una devolució mitjançant l'apartat de devolucions del teu compte o enviant un email a: shop@condor.es
 • Per què no puc comprar des del meu país?
  La nostra botiga en línia només ven dins de la Unió Europea, aquest procés de geolocalització automàtic de vegades pot donar algun error. Si sou a Espanya, o qualsevol país de la UE, intenteu seguir aquests passos: - Accediu a la nostra botiga online des d'un altre ordinador diferent. - Si està connectat a un WIFI, canvii a dades. Si aquestes dues opcions no solucionen el problema, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres: shop@condor.es
 • ¿Per qué he de donar el meu DNI?
  El DNI ens ajuda a identificar als clients per aplicar-los promocions personalitzades tant a la botiga online com a botigues físiques. A més, així ens permet emetre factures en cas que el client ho soliciti.
Els leotards Cóndor llisos són el model bàsic de leotards disponible en més de 60 colors i talles de recén nascut fins a 14 anys. Un clàssic que no pot faltar a l'armari de cap nen o nena. Mima els peus dels teus fills amb els leotards Cóndor! Els leotards de punt llis són una peça de roba imprescindible en els primers mesos del teu nadó, un complement molt funcional que garanteix la màxima comoditat i ajust perfecte gràcies al cotó de gran qualitat i a la lycra. Deixa que es moguin amb total...Llegir més

Els leotards Cóndor llisos són el model bàsic de leotards disponible en més de 60 colors i talles de recén nascut fins a 14 anys. Un clàssic que no pot faltar a l'armari de cap nen o nena. Mima els peus dels teus fills amb els leotards Cóndor!

Els leotards de punt llis són una peça de roba imprescindible en els primers mesos del teu nadó, un complement molt funcional que garanteix la màxima comoditat i ajust perfecte gràcies al cotó de gran qualitat i a la lycra. Deixa que es moguin amb total flexibilitat mentre descobreixen el nou món! Combina aquests leotards llisos amb els vestits i faldilles de la teva filla. Escull colors clàssics com el marró, càmel, blau marí, vermell o gris; o colors més atrevists com el rosa maquillatge, taronja, groc, verd jade, etc. Dona-li un toc de color modern al look de la teva filla!

Si prefereixes un modelo amb més detalls, en el nostre catàleg també pots trobar leotards de canalé en els mateixos colors. Deixa que el teu fill esculli el color que més li agrada i que es vesteixi ell sol! Segur que amb tant color no s'avorrirà. Complementa el seu look amb les jaquetes de punt per a que les teves filles brillin amb llum i estil propi, perquè cada dia és una ocasió especial. En cada producte trobaràs una fitxa molt detallada amb les característiques de la peça i les instruccions de rentat i conservació per tenir-les sempre com noves. Els leotards de punt Cóndor duren tant que passen de generació en generació!

Els nostres clients porten més de 120 anys comprant leotards Cóndor per la nostra qualitat i gran varietat de colors, a més, garantim que no fan pilotes! Compra ara i rebrás la teva comanda en 1-2 dies, i si no t'agrada el model, torna'ls gratuitament. Enviaments gratuits per comandes superiors a 60€. Cóndor, un món de color en un sol clic!

Llegir menys