Mitjons, Leotardo i Jaquetes uniforme col·legi | Cóndor Botiga Online

Hi ha 52 productes.

Veient 1-20 de 52 articles(s)
Compra Mitjons curts cotó elástic BLANC a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció BÀSICS COLEGIAL PRIMAVERA on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons curts cotó elástic BLANC

Compra Mitjons curts cotó elástic LLI a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció BÀSICS COLEGIAL PRIMAVERA on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons curts cotó elástic LLI

Compra Mitjons curts cotó elástic NEGRE a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció BÀSICS COLEGIAL PRIMAVERA on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons curts cotó elástic NEGRE

Compra Mitjons curts punt llis BLANC a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS ESPECIAL ESCOLA on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons curts punt llis BLANC

Compra Mitjons curts punt llis CAVA a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS ESPECIAL ESCOLA on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons curts punt llis CAVA

Compra Mitjons curts punt llis LLI a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS ESPECIAL ESCOLA on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons curts punt llis LLI

Compra Mitjons curts punt llis NEGRE a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS ESPECIAL ESCOLA on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons curts punt llis NEGRE

Compra Mitjons alts bàsics canalé BLAU MARI a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS ALTS CANALÉ on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons alts bàsics canalé BLAU MARI

Compra Mitjons alts bàsics canalé VERD AMPOLLA a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS ALTS CANALÉ on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons alts bàsics canalé VERD AMPOLLA

Compra Mitjons alts bàsics canalé GRANAT a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS ALTS CANALÉ on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons alts bàsics canalé GRANAT

Compra Mitjons alts bàsics punt llis BLAU MARI a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS ALTS LLISOS on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons alts bàsics punt llis BLAU MARI

Compra Mitjons alts bàsics punt llis VERD AMPOLLA a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS ALTS LLISOS on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons alts bàsics punt llis VERD AMPOLLA

Compra Mitjons alts bàsics punt llis GRANAT a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS ALTS LLISOS on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons alts bàsics punt llis GRANAT

Compra Mitjons alts bàsics punt llis ANTRACITA a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS ALTS LLISOS on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons alts bàsics punt llis ANTRACITA

Obrir FAQS Tancar FAQS

Preguntes freqüents

 • Quina talla he d'escollir?
  Pots veure la guia de talles específica de cada producte dins lla fitxa del producte. Si tens algun dubte, escriu-nos un email: shop@condor.es
 • Puc fer una devolució?
  Les devolucions són de franc per Espanya provincia i Balears. Pots sol·licitar una devolució mitjançant l'apartat de devolucions del teu compte o enviant un email a: shop@condor.es
 • Per què no puc comprar des del meu país?
  La nostra botiga en línia només ven dins de la Unió Europea, aquest procés de geolocalització automàtic de vegades pot donar algun error. Si sou a Espanya, o qualsevol país de la UE, intenteu seguir aquests passos: - Accediu a la nostra botiga online des d'un altre ordinador diferent. - Si està connectat a un WIFI, canvii a dades. Si aquestes dues opcions no solucionen el problema, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres: shop@condor.es
 • Per què els productes de perlé o llana tenen una mida diferent?
  Respecte a la diferència de mida a les peces de punt com als leotards o mitjons és degut a un tema d'aparença i no de capacitat. Aquests productes tenen una capacitat final revisada pel nostre departament de fabricació i qualitat, però l'aspecte dels leotards i mitjons, depenent de la matèria i del temps que faci que s'han fabricat, pot fer que siguin d'aparença molt diferent. Per exemple, si heu comprat uns leotards d'un color que els teníem emmagatzemats des de fa més temps, els leotards tindran un aspecte força més petit. Perquè la lycra que contenen, un cop planxats a la nostra fàbrica, va encongint amb el pas del temps. És un encongiment natural.
 • ¿Per qué he de donar el meu DNI?
  El DNI ens ajuda a identificar als clients per aplicar-los promocions personalitzades tant a la botiga online com a botigues físiques. A més, així ens permet emetre factures en cas que el client ho soliciti.
Després de les vacances d'estiu, torna setembre i amb ell la Tornada a l'Escola! Un mes per marcar-se noves metes per al curs escolar i tornar a la rutina. Sabeu que, pels petits, tot són nervis i il·lusió per totes les novetats que implica iniciar un nou curs escolar, mentre que per als pares ens suposa presses, cues i compres d'última hora perquè no els falti res. Tinguin o no uniforme a l'escola dels teus fills, ara toca preparar tota la roba per al curs que ve, planifica tot el que...Llegir més

Després de les vacances d'estiu, torna setembre i amb ell la Tornada a l'Escola! Un mes per marcar-se noves metes per al curs escolar i tornar a la rutina. Sabeu que, pels petits, tot són nervis i il·lusió per totes les novetats que implica iniciar un nou curs escolar, mentre que per als pares ens suposa presses, cues i compres d'última hora perquè no els falti res. Tinguin o no uniforme a l'escola dels teus fills, ara toca preparar tota la roba per al curs que ve, planifica tot el que necessites per aconseguir una tornada a l'escola sense sorpreses.

A Còndor ho tenim tot preparat perquè la teva compra sigui còmoda, ràpida i agradable. A la nostra botiga online i botigues Cóndor tenim a la teva disposició centenars de leotards, mitjons curts, mitjons llargs, mitjons en canalé o llisos, etc. I tots disponibles en més de 60 colors com el vermell, verd, blau, gris, groc o granat. Troba en una sola botiga tots els colors i models, ja siguin per a l'uniforme o per conjuntar amb la roba de l'escola o la llar d'infants. No deixis per a l'últim dia la compra de tot el que necessiten per començar al cole, i mira tot el nostre catàleg de complements per a setembre. Podràs beneficiar-te de les nostres ofertes i gaudir de descomptes si sou família nombrosa. A Còndor acompanyem als teus fills en totes les etapes de la seva vida.

El primer dia de classe és un esdeveniment molt important per als teus fills, és una nova etapa en què fer nous amics i aprendre noves coses, retrobar-se amb els companys i conèixer nous professors. Fes que se sentin còmodes en el seu primer dia de classe, que tornin a la rutina i els seus hàbits d'estudi amb la tranquil·litat de tenir els peus protegits en tot moment. Descobreix com consultant el nostre catàleg de mitjons per a nensleotards i jaquetes de punt.

Transmet als teus fills aquest optimisme quan vagin per primera vegada al col·legi o escola infantil. Indica'ls que estaran fenomenal en la seva nova escola, amb altres nens que com ells van també per primera vegada al col·legi, i fent-los veure que comença una etapa molt important en la seva vida en què aprendran moltes coses, viuran grans experiències, estaran amb altres nens amb els que passaran molt bones estones i serà tota una aventura que no s'han de perdre.

Llegir menys