Mitjons bàsics de primavera per a nadó | Còndor botiga online

MITJONS BÀSICS COTÓ PRIMAVERA NADÓ

Hi ha 27 productes.

Veient 1-20 de 27 articles(s)
Compra Mitjons curts llavorats BLANC a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS BÀSICS COTÓ PRIMAVERA NADÓ on trobaràs més productes que segur que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons curts llavorats BLANC

Compra Mitjons curts llavorats NATA a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS BÀSICS COTÓ PRIMAVERA NADÓ on trobaràs més productes que segur que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons curts llavorats NATA

Compra Mitjons curts llavorats CAVA a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS BÀSICS COTÓ PRIMAVERA NADÓ on trobaràs més productes que segur que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons curts llavorats CAVA

Compra Mitjons curts llavorats LLI a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS BÀSICS COTÓ PRIMAVERA NADÓ on trobaràs més productes que segur que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons curts llavorats LLI

Compra Mitjons curts llavorats BLAU BEBE a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS BÀSICS COTÓ PRIMAVERA NADÓ on trobaràs més productes que segur que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons curts llavorats BLAU BEBE

Compra Mitjons curts llavorats BLAVOS a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS BÀSICS COTÓ PRIMAVERA NADÓ on trobaràs més productes que segur que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons curts llavorats BLAVOS

Compra Mitjons curts llavorats BLAU MARI a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS BÀSICS COTÓ PRIMAVERA NADÓ on trobaràs més productes que segur que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons curts llavorats BLAU MARI

Compra Mitjons curts llavorats NUDE a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS BÀSICS COTÓ PRIMAVERA NADÓ on trobaràs més productes que segur que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons curts llavorats NUDE

Compra Mitjons curts llavorats ROSA a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS BÀSICS COTÓ PRIMAVERA NADÓ on trobaràs més productes que segur que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons curts llavorats ROSA

Compra Mitjons curts llavorats ALUMINI a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció MITJONS BÀSICS COTÓ PRIMAVERA NADÓ on trobaràs més productes que segur que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Mitjons curts llavorats ALUMINI

Obrir FAQS Tancar FAQS

Preguntes freqüents

 • Quina talla he d'escollir?
  Pots veure la guia de talles específica de cada producte dins lla fitxa del producte. Si tens algun dubte, escriu-nos un email: shop@condor.es
 • Per què no puc comprar des del meu país?
  La nostra botiga en línia només ven dins de la Unió Europea, aquest procés de geolocalització automàtic de vegades pot donar algun error. Si sou a Espanya, o qualsevol país de la UE, intenteu seguir aquests passos: - Accediu a la nostra botiga online des d'un altre ordinador diferent. - Si està connectat a un WIFI, canvii a dades. Si aquestes dues opcions no solucionen el problema, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres: shop@condor.es
 • Per què els productes de perlé o llana tenen una mida diferent?
  Respecte a la diferència de mida a les peces de punt com als leotards o mitjons és degut a un tema d'aparença i no de capacitat. Aquests productes tenen una capacitat final revisada pel nostre departament de fabricació i qualitat, però l'aspecte dels leotards i mitjons, depenent de la matèria i del temps que faci que s'han fabricat, pot fer que siguin d'aparença molt diferent. Per exemple, si heu comprat uns leotards d'un color que els teníem emmagatzemats des de fa més temps, els leotards tindran un aspecte força més petit. Perquè la lycra que contenen, un cop planxats a la nostra fàbrica, va encongint amb el pas del temps. És un encongiment natural.
 • ¿Per qué he de donar el meu DNI?
  El DNI ens ajuda a identificar als clients per aplicar-los promocions personalitzades tant a la botiga online com a botigues físiques. A més, així ens permet emetre factures en cas que el client ho soliciti.
Ha arribat la primavera! Ja no hem d'abrigar tant els més petits per protegir-los del fred. Ja els podem començar a posar mitjons fins d'entretemps. A la nostra secció de mitjons bàsics de cotó trobaràs els models més bàsics imprescindibles per al teu nadó a la primavera. Mitjons molt còmodes fabricats en cotó per acompanyar-lo en els primers passos. Mitjons en canalé fi per als nadons més petits i mitjons llaurats per a nadons fins a 6 anys. Tots els nostres models estan fabricats a Espanya...Llegir més

Ha arribat la primavera! Ja no hem d'abrigar tant els més petits per protegir-los del fred. Ja els podem començar a posar mitjons fins d'entretemps. A la nostra secció de mitjons bàsics de cotó trobaràs els models més bàsics imprescindibles per al teu nadó a la primavera. Mitjons molt còmodes fabricats en cotó per acompanyar-lo en els primers passos.

Mitjons en canalé fi per als nadons més petits i mitjons llaurats per a nadons fins a 6 anys. Tots els nostres models estan fabricats a Espanya amb materials de gran qualitat. Confia en la nostra experiència de més de 120 anys fabricant mitjons per als nens i nenes. Compra ara a la botiga en línia i comença a gaudir de la qualitat Còndor.

Llegir menys