Leotards càlids tarod hivern | Cóndor botiga online

Hi ha 130 productes.

Veient 1-20 de 130 articles(s)
Compra Leotards càlids calat lateral BLANC a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció LEOTARDS CALATS CÀLIDS on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards càlids calat lateral BLANC

Compra Leotards càlids calat lateral NATA a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció LEOTARDS CALATS CÀLIDS on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards càlids calat lateral NATA

Compra Leotards càlids calat lateral CAVA a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció LEOTARDS CALATS CÀLIDS on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards càlids calat lateral CAVA

Compra Leotards càlids calat lateral LLI a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció LEOTARDS CALATS CÀLIDS on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards càlids calat lateral LLI

Compra Leotards càlids calat lateral CAMEL a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció LEOTARDS CALATS CÀLIDS on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards càlids calat lateral CAMEL

Compra Leotards càlids calat lateral BLAVOS a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció LEOTARDS CALATS CÀLIDS on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards càlids calat lateral BLAVOS

Compra Leotards càlids calat lateral NUDE a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció LEOTARDS CALATS CÀLIDS on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards càlids calat lateral NUDE

Compra Leotards càlids calat lateral ROSA a la botiga online Condor. Fabricat a Espanya. Visita la secció LEOTARDS CALATS CÀLIDS on trobaràs més colors i productes que seguro que t'enamoraran. Et convidem a fer una volta per la nostra botiga online.

Leotards càlids calat lateral ROSA

Obrir FAQS Tancar FAQS

Preguntes freqüents

 • Quina talla he d'escollir?
  Pots veure la guia de talles específica de cada producte dins lla fitxa del producte. Si tens algun dubte, escriu-nos un email: shop@condor.es
 • Puc fer una devolució?
  Les devolucions són de franc per Espanya provincia i Balears. Pots sol·licitar una devolució mitjançant l'apartat de devolucions del teu compte o enviant un email a: shop@condor.es
 • Per què no puc comprar des del meu país?
  La nostra botiga en línia només ven dins de la Unió Europea, aquest procés de geolocalització automàtic de vegades pot donar algun error. Si sou a Espanya, o qualsevol país de la UE, intenteu seguir aquests passos: - Accediu a la nostra botiga online des d'un altre ordinador diferent. - Si està connectat a un WIFI, canvii a dades. Si aquestes dues opcions no solucionen el problema, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres: shop@condor.es
 • Per què els productes de perlé o llana tenen una mida diferent?
  Respecte a la diferència de mida a les peces de punt com als leotards o mitjons és degut a un tema d'aparença i no de capacitat. Aquests productes tenen una capacitat final revisada pel nostre departament de fabricació i qualitat, però l'aspecte dels leotards i mitjons, depenent de la matèria i del temps que faci que s'han fabricat, pot fer que siguin d'aparença molt diferent. Per exemple, si heu comprat uns leotards d'un color que els teníem emmagatzemats des de fa més temps, els leotards tindran un aspecte força més petit. Perquè la lycra que contenen, un cop planxats a la nostra fàbrica, va encongint amb el pas del temps. És un encongiment natural.
 • ¿Per qué he de donar el meu DNI?
  El DNI ens ajuda a identificar als clients per aplicar-los promocions personalitzades tant a la botiga online com a botigues físiques. A més, així ens permet emetre factures en cas que el client ho soliciti.